Keurslager Culinair

Makkelijk, voordelig én gevarieerd thuis dineren in drie stappen. Dat is Keurslager Culinair. 

Keurslager Culinair

Makkelijk, voordelig én gevarieerd thuis dineren in drie stappen. Dat is Keurslager Culinair.  

  1. Kies uw favoriete verse kant-en-klare maaltijd

  2. Bepaal uw portiegrootte

  3. Vul aan met een bijgerecht en/of dessert

Welke maaltijd u ook kiest, de prijs is altijd gelijk. Het assortiment wisselt regelmatig, zo eet u gevarieerd en met de seizoenen. Kant-en-klaar, maar dagvers bereid en zonder onnodige toevoegingen en dus gezond! Zo hebt u voor ieder lid van het gezin een lekkere maaltijd.

Als u in de winkel staat, ziet u de koks van bergerslag aan het werk in de open keuken, in de horeca zouden ze zeggen "Front Cooking". Elke dag weer worden hier de lekkerste maaltijden bereid, met verse producten uit de slagerij, van de echte groenteman en van de echte bakker. Verser kan het niet, drie topwinkels (alle drie de winkels hebben 1 of meerdere sterren), wat de garantie geeft dat het hier om kwalitatief hoogwaardige maaltijden gaat.

Aangepast aan de tijd van het jaar bepalen wij de maaltijden die wij in de toonbank presenteren.

Seniorenmaaltijden

Speciaal voor de senioren, maar ook voor iedereen die moeilijk ter been is, ziek is, of in elk geval niet zelf wil of kan koken, bezorgen wij 2 keer per week( dinsdag- en vrijdagmorgen) de koelverse maaltijden aan huis. De maaltijden worden vers geleverd en zijn tenminste 4 dagen houdbaar in de koelkast. Tesamen met uw maaltijden kunt u ook bestellen van slagerij, bakkerij en groente. De bezorgkosten zijn € 2.00 per bestelling ( Gemeente Staphorst)

Boodschappenservice

vandaag besteld wordt morgen bij u aan huis geleverd in het door u gewenste tijdblok ( 1 uur), tegen een kleine vergoeding  of zelfs geheel gratis. U mag hierbij combineren tussen slagerij en bakkerij.

Bezorgkosten';

gemeente Staphorst..€ 5.00, vanaf € 75,= gratis

gemeente Meppel...€ 10.00, vanaf € 100,= gratis.

bedrijfsmaaltijden

Voor overwerk, vergaderingen, etc, kunnen wij voor u de maaltijd verzorgen. Elke week hebben we een nieuwe lijst met 1 persoons- of buffet- maaltijden, afgestemd op het seizoen. De maaltijden worden, evt. warm, in overleg op het door u gewenst tijdstip geleverd.

Bergerslag, keurslager

Ebbinge Wubbenlaan 5
7951AA Staphorst
0522462328
0522464024

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten