Keurslager Bergerslag

Keurslager Bergerslag ontstond in 1985 na overname van slagerij Bloksma door Roelof Mulder. Bloksma was gevestigd aan de Gemeenteweg 69, waar u nu het nieuwe winkelcentrum "het Vierde Kwadrant" vindt. Roelof Mulder – als ‘buurjongen’ van de familie Bloksma – had de kans de slagerij over te nemen en dat deed hij samen met zijn zus Grietje en zwager Henk.

Na een grondige renovatie van de werkplaats en de winkel, heropende het bedrijf officieel als slagerij Bergerslag. (Die naam is ontleend aan de buurt waarin de slagerij toen gevestigd was.) Vier jaar later vond weer een verbouwing plaats, en werd men lid van de Vereniging van Keurslagers (1989). Weer vier jaar later, in 1993, waren er opnieuw belangrijke ontwikkelingen. Het bedrijf werd volledig eigendom van Roelof en Beertie. En de zaak verhuisde naar een nieuwbouw locatie – de huidige vestiging aan de Ebb.Wubbenlaan 5  in Staphorst

In juni 2007 kregen wij een nieuwe poot aan ons bedrijf, door overname van Bakkerij Heide aan de Gemeenteweg. Daardoor kunt u in ons verscentrum nu ook terecht voor versgebakken brood en banket. In 2008 veranderde weer een en ander, met de nieuwbouw van onze bakkerij, nu naast het verscentrum. Daarin zijn ook de nieuwe opslag en aanvoer gevestigd.

Anno nu bent u van harte welkom in ons sfeervolle en complete "Verscentrum Staphorst, de lekker eten winkel". Een prima combinatie van Keurslager Bergerslag, Bergerslag, de Echte Bakker en Hilko Jonkman, de echte groenteman. Samen met de  Boni-supermarkt, de Aldi, de Hema, de Vlijtige Lies en het Kaaspakhuis vindt u bij ons uw complete winkelaanbod. Oftewel: de ideale plaats om uw boodschappen te doen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij staan graag voor u klaar bij ons in de winkel.

Verscentrum Staphorst, de lekker-eten-winkel

Uw Echte Bakker Bergerslag

Uw Echte Bakker Bergerslag

Een echte vol ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Al onze broodjes worden vervaardigd in onze eigen bakkerij, door onze eigen broodbakkers. Met zorg en liefde gebakken. Elke dag vers en van de beste zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Ons banket-assortiment wordt elke dag vers verzorgd door onze banketbakkers. Altijd druk met het ontwikkelen van nieuwe lekkernijen.

www.bergerslag.echtebakker.nl
Keurslager Bergerslag

Keurslager Bergerslag

De naam zegt het al, Keurslager. Wij bieden u heel veel keus in kwalititatief hoogwaardig vlees. Ga voor onze lekkere, vol ambachtelijke vleeswaren en grill-specialiteiten, welke door ons zelf worden gemaakt naar ambachtelijk ouderwets recept, maar met de modernste machines. Ook uit eigen keuken komen de stevig gevulde en smaakvolle salades, voedingsrijkse maaltijden en heerlijke gevulde broodjes.

Hilko Jonkman, de Echte Groenteman

Hilko Jonkman, de Echte Groenteman

Dé groente- en fruitspecialist van Staphorst. Voorziet u elke dag weer van de lekkerste fruit- en groentesoorten. En vergeet ook zeker niet hun smaakvolle rauwkostsalades, versgeperste smoothies en knapperige versgebrande nootjes.

www.hilkojonkman.echtegroenteman.nl

Bergerslag, keurslager

Ebbinge Wubbenlaan 5
7951AA Staphorst
0522462328
0522464024

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten