Staphorster belegde broodjes - Gewoon echt lekker!

U kunt broodjes de hele dag bestellen, wij bereiden uw broodjes met de grootst mogelijke zorg. We hebben daarom even tijd nodig, bestel uw broodjes op tijd! Bel na het bestellen even om de afhaal/bezorgtijd te bevestigen. U kunt de broodjes ook in de winkel bestellen, we bereiden de broodjes dan ter plekke zodat u ze meteen mee kunt nemen.

Bestellingen boven de € 25,00 worden gratis bezorgd in de gemeente Staphorst, anders vragen wij een vergoeding van € 5,00 per bezorging. Bezorgen in Blankenstein, De Wijk en Den Hulst is € 10,00 per bezorging.

Voor de broodjesfolder, klik op onderstaand adres;.

http://www.staphorsterbelegdebroodjes.nl/

Bergerslag, de Echte Bakker

Bergerslag, de Echte Bakker

Een echte vol ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Al onze broodjes worden vervaardigd in onze eigen bakkerij, door onze eigen broodbakkers met zorg en liefde gebakken. Elke dag vers en van de beste zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. In onze broodjesfolder kunt u lezen hoe wij onze speciale Staphorsters broodjes maken in de diverse smaken, met alleen meel, desem en water. Puur, eerlijk en... superlekker!

www.bergerslag.echtebakker.nl
Keurslager Bergerslag

Keurslager Bergerslag

De naam zegt het al, Keurslager. Wij bieden u heel veel keus in lekkere, vol ambachtelijke vleeswaren en grillspecialiteiten, welke door ons zelf worden gemaakt van het beste (milieu-keurmerk) kwaliteitsvlees. Gemaakt naar ambachtelijk ouderwets recept, maar met de modernste machines. Ook uit eigen keuken komen de stevig gevulde en smaakvolle salades, heerlijk op een versgebakken broodje.

http://www.bergerslag.keurslager.nl/

Hilko Jonkman, de Echte Groenteman

Hilko Jonkman, de Echte Groenteman

Voorziet ons elke dag weer van het lekkerste sappige fruit en de smaakvolste rauwkostsalades, ook de sla en dergelijke voor op de broodjes komt van deze AGF-specialist.

www.hilkojonkman.echtegroenteman.nl

Bergerslag, keurslager

Ebbinge Wubbenlaan 5
7951AA Staphorst
0522462328
0522464024

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten