Bergerslag, keurslager

Keurslager Culinair

Makkelijk, voordelig én gevarieerd thuis dineren in drie stappen. Dat is Keurslager Culinair. 

Keurslager Culinair

Makkelijk, voordelig én gevarieerd thuis dineren in drie stappen. Dat is Keurslager Culinair.  

  1. Kies uw favoriete verse kant-en-klare maaltijd

  2. Bepaal uw portiegrootte

  3. Vul aan met een bijgerecht en/of dessert

Welke maaltijd u ook kiest, de prijs is altijd gelijk. Het assortiment wisselt regelmatig, zo eet u gevarieerd en met de seizoenen. Kant-en-klaar, maar dagvers bereid en zonder onnodige toevoegingen en dus gezond! Zo hebt u voor ieder lid van het gezin een lekkere maaltijd.

Als u in de winkel staat, ziet u de koks van bergerslag aan het werk in de open keuken, in de horeca zouden ze zeggen "Front Cooking". Elke dag weer worden hier de lekkerste maaltijden bereid, met verse producten uit de slagerij, van de echte groenteman en van de echte bakker. Verser kan het niet, drie topwinkels (alle drie de winkels hebben 1 of meerdere sterren), wat de garantie geeft dat het hier om kwalitatief hoogwaardige maaltijden gaat.

Aangepast aan de tijd van het jaar bepalen wij de maaltijden die wij in de toonbank presenteren.

Seniorenmaaltijden

Speciaal voor de senioren, maar ook voor iedereen die moeilijk ter been is, ziek is, of in elk geval niet zelf wil of kan koken, bezorgen wij 2 keer per week de koelverse maaltijden aan huis. De maaltijden worden vers geleverd en zijn tenminste 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Boodschappenservice

Gekoppeld aan deze maaltijden kunt u ook uw overige boodschappen mee bestellen, zoals brood, banket, vlees, groenten, fruit, gebak, vleeswaren etc. Teveel om op te noemen, maar alles wat wij verkopen in Verscentrum Staphorst kan meebezorgd worden met de maaltijden.

Pick-up point bij Mathill KDV & NO

In samenwerking met Mathill, en voor de klanten van Mathill, verzorgen wij deze service ook bij deze kinderdagverblijven. Erg handig als u uw kind(eren) ophaald. Dan staan uw boodschappen al klaar bij Mathill @ Staphorst, Rouveen of Nieuwleusen.

Bergerslag, keurslager

Ebbinge Wubbenlaan 5
7951AA Staphorst
0522462328
0522464024

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 21:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten